Over ons

Welkom op onze vernieuwde website. Kijk gerust eens rond, je vindt er heel wat informatie én de mogelijkheid om te bestellen. Niet gevonden wat je zoekt, laat het ons even weten. Persoonlijk advies met een glimlach is waar we voor staan.

Onze apotheek is gelegen op het stationsplein van Tienen, Vierde Lansierslaan 76. Ons gamma geneesmiddelen is al heel uitgebreid, maar het kan soms gebeuren dat we je geneesmiddel niet in voorraad hebben. Onze leverancier komt meerdere keren per dag en dan kan je later op de dag je geneesmiddel al afhalen.

Afhalen buiten de normale openingsuren is ook mogelijk. We kunnen je bestelling zodra ze klaar is in één van onze lockers aan de ingang van de apotheek plaatsen. Je haalt je bestelling dan op na sluitingstijd met de veiligheidscode die we je bezorgen.

Ben je even niet mobiel en is het onmogelijk om onze apotheek te bereiken, dan bezorgen we je ‘s avonds je bestelling, gratis, in de regio Tienen.

Met onze nieuwe website vervolledigen we de mogelijkheden om je van dienst te zijn, maak er gebruik van, ze is er voor jou!

Apotheker Inge Vanoppré